Lasser, MIG/MAG

G - MBO, Gelderland
Ervaren Constructiebankwerker - Mig/Mag lasser gezocht!

Functie omschrijving
Je bent een goede mig/mag lasser, maar daarnaast kun je zeker ook constructiewerk verrichten. Je houdt je bezig met het samenstellen en lassen van onderdelen voor grote machines. Je maakt onderdeel uit van een leuk team van medewerkers, waarbij je wel heel zelfstandig aan het werk bent. Het betreft een vaste baan.

Functie eisen
• Kennis & ervaring met mig/mag lassen
• Kennis & ervaring van constructiebankwerk
• Zowel zelfstandig als in teamverband goed kunnen functioneren
• Minimaal niveau 2 mig/mag lassen vereist
• Geen 9-5 mentaliteit

Het bedrijf
Het bedrijf is zo'n 35 jaar geleden ontstaan doordat de toenmalige eigenaar zelf aanliep tegen een probleem. In de loop van deze 35 jaar is een prachtig bedrijf ontstaan dat zware, grote machines produceert. Inmiddels is al de derde generatie werkzaam binnen het bedrijf. De focus ligt op kwaliteit en innovatie. Inmiddels is het bedrijf op het merendeel van haar machinelijnen marktleider en verkoopt wereldwijd. Er werken inmiddels zo'n 70 medewerkers,  maar de basis is nog steeds het familiebedrijf!

Cultuur
Het bedrijf kenmerkt zich door een hecht team van medewerkers. Er wordt hard en soms keihard gewerkt, maar daar staat tegenover dat er ook zeker tijd en ruimte is om flink met (en soms om) elkaar te lachen. Pas je binnen dit bedrijf, dan wil je er ook niet meer weg. De collega's staan voor elkaar klaar en springen voor elkaar in daar waar nodig. Na piekperiodes volgt zeker de waardering vanuit de directie voor de geleverde prestaties. Kortom, pas jij binnen deze hechte club en wil je ook volledig gaan voor het klantbelang, dan ben jij hier helemaal op je plek.

Solliciteer
Spreekt werken in een hecht team je aan? Wil je graag meewerken aan het tot stand komen van 'state-of-the-art' machines? Vind jij kwaliteit leveren in je werk belangrijk? Ben je bereid om als het nodig is, net dat stapje extra te zetten? Aarzel dan niet en solliciteer! Je kunt ons bellen op: 0344-741017.