Technicus, service

A - Ongeschoold, Gelderland
Beginnend technisch medewerker

Voor een superleuke opdrachtgever in de buurt van Kesteren zoeken we een beginnend technisch medewerker. Je gaat bij dit bedrijf in eerste instantie assistentie verlenen aan de lassers en andere medewerkers. Blijkt echter dat jij zelf ook het nodige technisch talent in huis hebt, dan word je door de opdrachtgever opgeleid tot een volwaardig technisch medewerker.

Wat vragen we van jou?

  • Gemotiveerd om te werken
  • Wil om iets te leren
  • Enige technische affiniteit

Je komt te werken bij een bedrijf dat zo'n 35 jaar geleden is ontstaan doordat de toenmalige eigenaar zelf aanliep tegen een probleem. In de loop van deze 35 jaar is een prachtig bedrijf ontstaan dat zware, grote machines produceert. Momenteel is al de derde generatie werkzaam binnen het bedrijf. De focus ligt op kwaliteit en innovatie. Het bedrijf is op het merendeel van haar machinelijnen marktleider en verkoopt wereldwijd. Er werken zo'n 80 medewerkers,  maar de basis is nog steeds het familiebedrijf!

Wil jij graag aan de slag in een technisch bedrijf? Wil je daarnaast graag jezelf al werkend verder ontwikkelen? Dan biedt deze vacature alle kansen daartoe. Reageer snel door je cv te sturen naar: info@uitzendbureau-rivierenland.nl!