Productiemedewerker, startend

, Gelderland
Productie medewerker
Ben jij op zoek naar een fulltime baan?
Hou jij ervan om afwisselend werk te doen?
Beschik jij over eigen vervoer naar Geldermalsen?

Wij zijn per direct op zoek naar een inpakker / productiemedewerker.

Wat ga je doen?
Als inpakker / productiemedewerker ga je achter een productiemachine zakken met vloeibare hars vullen. Je bedient de machine met een pedaal, haalt de overgebleven lucht uit de zakken en sealt deze vervolgens dicht. Je zit samen met een team van 3 à 4 collega's aan één lijn en je helpt elkaar bij de werkzaamheden, je bent dus samen ook verantwoordelijk voor een snelle en goede productie!

Als je achter de machine hebt gezeten ga je orders verpakken, dozen stapelen op pallets en stickeren. Er is dus afwisseling in de functie zodat je niet de hele dag achter de machine zit.

Waar ga je werken?
Je komt terecht in een schone en nette productieomgeving waar het bedrijf goed om gaat met het personeel. Zo is er in de pauzes de mogelijkheid om te tafeltennissen e.d. en kun je 's ochtends in de pauze mee doen met rek- en strekoefeningen om actief te blijven. Daarnaast is het de doelstelling van het bedrijf om binnen enkele jaren energie neutraal te worden, dus ook op deze manier zijn ze bezig om een beter leef- en werkklimaat te creëren.

Wie ben je?
Onze opdrachtgever zoekt het liefst mensen met magazijn- en/of productie-ervaring. Indien je daar niet over beschikt is dat niet onoverkomelijk, want je krijgt een goede inwerkperiode en de tijd om je de werkzaamheden eigen te maken. Je moet vooral gemotiveerd zijn en niet bang zijn om fouten te maken.
Als je op zoek bent naar een werkgever voor de lange termijn zit je bij dit bedrijf goed!

Wat mag je verwachten?
- Een fulltime baan voor 40 uur per week waar je na een
bepaalde termijn in dienst treedt bij de opdrachtgever
- Werktijden van maandag tot en vrijdag van 7.30 tot 16.00
uur
- Goede werkomstandigheden
- Prettige werksfeer met een uitgebreide inwerkperiode

Heb jij interesse in deze leuke job!
Bel of app dan met Miranda 06-24933826 of stuur een email met je CV en motivatie naar: miranda@ubri.nl