Medewerker, schoonmaak

, Gelderland
Meewerkend voorvrouw/man schoonmaak

Onze opdrachtgever kenmerkt zich als een regionaal schoonmaakbedrijf dat kennis en expertise heeft op alle terreinen van schoonmaak. Het bedrijf is ruim 25 jaar werkzaam in onze regio. Inmiddels is het een bedrijf met meer dan 300 medewerkers en ruim 1000 klanten! Regionaal staat vooral voor: het persoonlijk zeer goed kennen van de klant. Daarnaast kenmerkt onze opdrachtgever zich door een uiterst professionele aanpak van het schoonmaakwerk, geborgd door een ISO certificering.

De groei van het bedrijf zet zich nog steeds door en daarom zijn wij in de regio Geldermalsen op zoek naar een meewerkend voorvrouw/man.

Je gaat aan de slag voor onze opdrachtgever bij een leuk bedrijf in Geldermalsen. Daar stuur jij de ploeg van ongeveer 4 á 5 medewerkers aan, maar je werkt zelf ook volop mee. Er wordt daar gewerkt in de vroege ochtenduren en na 17.00 uur. Beide shifts duren ongeveer twee uur.

De exacte invulling van alle werkzaamheden wordt in overleg met jou geregeld!

Functie-eisen

  • Woonachtig in de omgeving van Geldermalsen
  • Ervaring in de schoonmaak is een vereiste
  • Ervaring als voorman/vrouw
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Per direct beschikbaar

Aanbod

Betaling is conform de schoonmaak CAO. Mocht je interesse hebben in deze functie, bel dan snel met onze vestiging en vraag naar Kees van Keulen. Wij zijn te bereiken op 0344-741017 of per e-mail op info@ubri.nl.