JANET MEIER

Prettig gestoord. Doorzetter.

Af en toe keurig in mantelpak tijdens een netwerkborrel, maar op kantoor net zo makkelijk gehuld in een comfortabele wollen trui waarin ze onderhand woont. Janet Meier (Culemborg, 1966) rent voor haar klanten maar blijft ook graag trouw aan zichzelf: gewoon, eerlijk en open (en soms een tikkeltje chaotisch).

Typisch geval van huisvrouw-runt-uitzendbureau? Mis! Achter deze prettige gestoorde dame gaat een doorzetter en uitzendprofessional schuil die haar sporen in het vak ruimschoots heeft verdiend. Dactylo Tiel (vestigingsmanager), Pauw Bedrijven (accountmanager) en Sociale Werkvoorziening Breukelen waren haar werkgevers voordat ze in 2014 dacht: dat kan ik ook. Uitzendbureau Rivierenland, waarvoor inmiddels dagelijks 40 man aan de slag gaan, was geboren.

Hobby’s: geocachen (schatgraven met mobieltje), duiken (zo’n beetje een alibi voor een bezoek aan tropische bestemmingen), lekker eten (kunt u dat niet zien dan?) en grote liefde Woezel (een hond, om misverstanden te voorkomen).

Dit zegt Janet: ‘Ik vind het heerlijk om bij andere bedrijven in de keuken te mogen kijken. Daarnaast bewonder ik medewerkers die een fysieke prestatie leveren. Waarschijnlijk omdat ik zelf twee linkerhanden heb ’

JOOP VAN BARNEVELD

Mensenkennis. Echte vent.

Joop van Barneveld (Amerongen, 1955) is er zo één waar elk uitzendbureau jaloers op zou zijn: een uitzendprofessional die aan één scannende blik en een half woord genoeg heeft om bij een kandidaat te beoordelen wat voor vlees hij in de kuip heeft. Joop: een mensenkenner pur sang.

Die mensenkennis van hem is zo’n gewaardeerde kwaliteit dat hem iets anders met gemak wordt vergeven: zijn onvermogen om met twee of meer dingen tegelijk bezig te zijn. Sorry Joop, je bent gewoon een echte vent. Humor, eerlijkheid en doe-maar-gewoon-dan-doe-je-gek-genoeg typeren Joop ook.

Joop werkte dertig jaar in de transportwereld en had de ambitie om compleet iets anders te doen. Die kans heeft hij met beide handen aangegrepen bij Uitzendbureau Rivierenland waar hij verantwoordelijk is voor de commerciële zaken en waar hij bovendien MT-lid is.

Hobby’s: tennissen, fietsen en bier drinken (en biertjes registreren (tja…) in een speciale Bier-app)

Dit zegt Joop: ‘Ik vind het geweldig om mijn mensenkennis in de praktijk te brengen en de juiste match te vinden.’

STAGIAIRS

Wild enthousiast over het uitzendvak.

Wat worden wij blij van onze stagiairs! Bij Uitzendbureau Rivierenland worden ze voor de gekste taken ingezet. Van administratieve werkzaamheden en het afhandelen van telefoontjes tot het maken van fotoshoots. Van het vertegenwoordigen van Uitzendbureau Rivierenland op beurzen tot het uitlaten van onze hond/bedrijfsmascotte Woezel.

De ene stagiair volgt de opleiding marketingcommunicatie op ROC Rivor in Tiel, de andere doet weer accountmanagement (ook op het ROC). Eén ding hebben ze met elkaar gemeen: ze zijn wild enthousiast over het uitzendvak.

Dit zeggen ze: ‘We willen juist werken in een klein team om zoveel mogelijk van dit bedrijf te kunnen meemaken.’

© 2017 Uitzendbureau Rivierenland | Design & webdevelopment Beter Op Internet