Herinrichting kantoor Dodewaardlaan Tiel

Wij hebben ons kantoor een mooie make-over gegeven!

Uitzendbureau Rivierenland blijft maar groeien. De laatste tijd zo hard, dat we letterlijk niet meer in ons kantoor pasten. Na de zomervakantie zijn zowel Kees van Keulen als Marieke de Vries gestart en ook onze geweldige stagiaire Ilayda Memik komt ons weer 20 weken helpen. Tijd voor een paar extra werkplekken en dan ook maar meteen een fris verfje op de muur dus!

Marieke en Ilayda zijn aan het schilderen gezet en ook voor de montage van bureau’s en kasten draaiden de dames hun hand niet om! Om het af te maken hebben we mooie planten aangeschaft en daarmee de make-over helemaal afgemaakt. Het eindresultaat mag er zeker zijn!

Druk!

De hele “verbouwing” is ons, dankzij een goede planning vooraf en hulp van vrienden en familie, in slechts 2 dagen gelukt. Dit was ook wel nodig want de aanvragen stromen binnen, dus na 2 dagen hard klussen, kunnen we nu weer volop aan de slag om goede uitzendkrachten te vinden voor onze opdrachtgevers.

 

Blijf onze nieuwsupdates volgen en zorg dat je daarmee steeds op de hoogte bent van alle laatste nieuwtjes. Vragen of opmerkingen over onze website? We horen het graag! Bel ons (0344-741017) mail ons (info@uitzendbureau-rivierenland.nl) of kom gezellig langs op ons kantoor aan de Dodewaardlaan 6 in Tiel. De koffie (of thee) staat altijd klaar.

Volg je ons al op Facebook? Klik hier.
Volg ons ook op LinkedIn. Klik hier.