Uitzendbureau Rivierenland Erkend Leerbedrijf

Wij zijn wederom erkend als “Erkend Leerbedrijf” door het SBB!

Bij veel opleidingen bestaat een deel van jouw opleiding uit een stageperiode. Je doet kennis, maar vooral ervaring op in de bedrijfstak waarin je later graag wilt gaan werken. Tijdens je stage kom je er vaak al snel achter of dit soort werk echt iets voor je is, je brengt de opgedane kennis tijdens je opleiding in praktijk! Uitzendbureau Rivierenland staat altijd open voor gemotiveerde stagiaires en we kunnen met trots melden dat onze erkenning tot “Erkend Leerbedrijf” weer is verlengd voor de periode van 4 jaar. Leuk detail is dat onze huidige stagiaire Ilayda aanwezig was en haar eigen ervaring met ons als leerbedrijf met het SBB kon delen. We kijken er al naar uit om de komende vier jaar weer studenten te begeleiden! Wil je meer informatie over de mogelijkheden om stage te lopen bij Uitzendbureau Rivierenland, neem dan contact op met Janet Meier via 06-55246001.

Neem een kijkje bij ons team om te zien of er op dit moment een stagair aan het werk is bij Uitzendbureau Rivierenland!

Volgt u ons al op Facebook? Klik hier.
Volg ons ook op LinkedIn. Klik hier.