JANET MEIER

Prettig gestoord. Doorzetter.

Af en toe keurig in mantelpak tijdens een netwerkborrel, maar op kantoor net zo makkelijk gehuld in een comfortabele wollen trui waarin ze onderhand woont. Janet Meier (Culemborg, 1966) rent voor haar klanten maar blijft ook graag trouw aan zichzelf: gewoon, eerlijk en open (en soms een tikkeltje chaotisch).

Typisch geval van huisvrouw-runt-uitzendbureau? Mis! Achter deze prettige gestoorde dame gaat een doorzetter en uitzendprofessional schuil die haar sporen in het vak ruimschoots heeft verdiend. Dactylo Tiel (vestigingsmanager), Pauw Bedrijven (accountmanager) en Sociale Werkvoorziening Breukelen waren haar werkgevers voordat ze in 2014 dacht: dat kan ik ook. Uitzendbureau Rivierenland, waarvoor inmiddels dagelijks 40 man aan de slag gaan, was geboren.

Hobby’s: geocachen (schatgraven met mobieltje), duiken (zo’n beetje een alibi voor een bezoek aan tropische bestemmingen), lekker eten (kunt u dat niet zien dan?) en grote liefde Woezel (een hond, om misverstanden te voorkomen).

Dit zegt Janet: ‘Ik vind het heerlijk om bij andere bedrijven in de keuken te mogen kijken. Daarnaast bewonder ik medewerkers die een fysieke prestatie leveren. Waarschijnlijk omdat ik zelf twee linkerhanden heb ’

MIRANDA WALRAVEN

PATRICK VISSER

WOEZEL

Waakhond. Gestoord.

© 2021 Uitzendbureau Rivierenland | Ontwikkeld door AllerMedia