JANET MEIER

Prettig gestoord. Doorzetter.

Af en toe keurig in mantelpak tijdens een netwerkborrel, maar op kantoor net zo makkelijk gehuld in een comfortabele wollen trui waarin ze onderhand woont. Janet Meier (Culemborg, 1966) rent voor haar klanten maar blijft ook graag trouw aan zichzelf: gewoon, eerlijk en open (en soms een tikkeltje chaotisch).

Typisch geval van huisvrouw-runt-uitzendbureau? Mis! Achter deze prettige gestoorde dame gaat een doorzetter en uitzendprofessional schuil die haar sporen in het vak ruimschoots heeft verdiend. Dactylo Tiel (vestigingsmanager), Pauw Bedrijven (accountmanager) en Sociale Werkvoorziening Breukelen waren haar werkgevers voordat ze in 2014 dacht: dat kan ik ook. Uitzendbureau Rivierenland, waarvoor inmiddels dagelijks 40 man aan de slag gaan, was geboren.

Hobby’s: geocachen (schatgraven met mobieltje), duiken (zo’n beetje een alibi voor een bezoek aan tropische bestemmingen), lekker eten (kunt u dat niet zien dan?) en grote liefde Woezel (een hond, om misverstanden te voorkomen).

Dit zegt Janet: ‘Ik vind het heerlijk om bij andere bedrijven in de keuken te mogen kijken. Daarnaast bewonder ik medewerkers die een fysieke prestatie leveren. Waarschijnlijk omdat ik zelf twee linkerhanden heb ’

JOOP VAN BARNEVELD

Mensenkennis. Echte vent.

Joop van Barneveld (Amerongen, 1955) is er zo één waar elk uitzendbureau jaloers op zou zijn: een uitzendprofessional die aan één scannende blik en een half woord genoeg heeft om bij een kandidaat te beoordelen wat voor vlees hij in de kuip heeft. Joop: een mensenkenner pur sang.

Die mensenkennis van hem is zo’n gewaardeerde kwaliteit dat hem iets anders met gemak wordt vergeven: zijn onvermogen om met twee of meer dingen tegelijk bezig te zijn. Sorry Joop, je bent gewoon een echte vent. Humor, eerlijkheid en doe-maar-gewoon-dan-doe-je-gek-genoeg typeren Joop ook.

Joop werkte dertig jaar in de transportwereld en had de ambitie om compleet iets anders te doen. Die kans heeft hij met beide handen aangegrepen bij Uitzendbureau Rivierenland waar hij verantwoordelijk is voor de commerciële zaken en waar hij bovendien MT-lid is.

Hobby’s: tennissen, fietsen en bier drinken (en biertjes registreren (tja…) in een speciale Bier-app)

Dit zegt Joop: ‘Ik vind het geweldig om mijn mensenkennis in de praktijk te brengen en de juiste match te vinden.’

KEES VAN KEULEN

Appelpopper. Organisator.

Kees is in de zomer van 2017 de organisatie binnen geslopen. Stiekem? Nee hoor, juist met open vizier. Dat is ook altijd zijn werkwijze, waarbij de klant altijd voorop staat. Mensen en de juiste vacature op een prettige manier samenbrengen is zijn grootste wens.

Hobby’s: Appelpop, Appelpop en Appelpop! Muziek speelt daar natuurlijk een grote rol in, maar het kunnen samenwerken met een geweldige club mensen die plezier bezorgen aan nog meer mensen is geweldig om te doen. Naast opgedane commerciële kennis en ervaring heeft Kees hierdoor ook een mooi netwerk in het bedrijfsleven opgebouwd.

Dit zegt Kees: “Laten we er samen iets moois van maken en wees er ook trots op!

MARIEKE DE VRIES

Vrolijke noot. Spin in het web.

Marieke is onze office manager en werft zowel vacatures als kandidaten. Ze springt bij waar nodig en houdt onze administratie tiptop in orde! Ze houdt zich bezig met onze marketing en digitale bekendheid. Facebook, LinkedIn, alle vacaturesites waarop we adverteren met onze vacatures, bijna een dagtaak. Ze zorgt ervoor dat zowel op kantoor als digitaal alles op rolletjes loopt.

Hobby’s: Zingen en dansen op alles waarop te dansen is! Lekker eten koken en dat er soms weer af rennen tijdens een paar kilometer hardlopen.

Dit zegt Marieke: Na jarenlang gewerkt te hebben bij een groot internationaal bedrijf heb ik de overstap gemaakt naar dit geweldige kleine bedrijf waar iedereen elkaar goed kent en de eerlijkheid en oprechtheid je om de oren vliegt. Gewoon. Anders. is niet zomaar een leuke marketing-kreet, we zijn écht gewoon anders!

STAGIAIRS

Wild enthousiast over het uitzendvak.

Wat worden wij blij van onze stagiairs! Bij Uitzendbureau Rivierenland worden ze voor de gekste taken ingezet. Van administratieve werkzaamheden en het afhandelen van telefoontjes tot het maken van fotoshoots. Van het vertegenwoordigen van Uitzendbureau Rivierenland op beurzen tot het uitlaten van onze hond/bedrijfsmascotte Woezel.

De ene stagiair volgt de opleiding marketingcommunicatie op ROC Rivor in Tiel, de andere doet weer accountmanagement (ook op het ROC). Eén ding hebben ze met elkaar gemeen: ze zijn wild enthousiast over het uitzendvak.

Dit zeggen ze: ‘We willen juist werken in een klein team om zoveel mogelijk van dit bedrijf te kunnen meemaken.’

WOEZEL

Waakhond. Gestoord.

© 2017 Uitzendbureau Rivierenland | Design & webdevelopment Beter Op Internet