JANET MEIER

Prettig gestoord. Doorzetter.

Af en toe keurig in mantelpak tijdens een netwerkborrel, maar op kantoor net zo makkelijk gehuld in een comfortabele wollen trui waarin ze onderhand woont. Janet Meier (Culemborg, 1966) rent voor haar klanten maar blijft ook graag trouw aan zichzelf: gewoon, eerlijk en open (en soms een tikkeltje chaotisch).

Typisch geval van huisvrouw-runt-uitzendbureau? Mis! Achter deze prettige gestoorde dame gaat een doorzetter en uitzendprofessional schuil die haar sporen in het vak ruimschoots heeft verdiend. Dactylo Tiel (vestigingsmanager), Pauw Bedrijven (accountmanager) en Sociale Werkvoorziening Breukelen waren haar werkgevers voordat ze in 2014 dacht: dat kan ik ook. Uitzendbureau Rivierenland, waarvoor inmiddels dagelijks 40 man aan de slag gaan, was geboren.

Hobby’s: geocachen (schatgraven met mobieltje), duiken (zo’n beetje een alibi voor een bezoek aan tropische bestemmingen), lekker eten (kunt u dat niet zien dan?) en grote liefde Woezel (een hond, om misverstanden te voorkomen).

Dit zegt Janet: ‘Ik vind het heerlijk om bij andere bedrijven in de keuken te mogen kijken. Daarnaast bewonder ik medewerkers die een fysieke prestatie leveren. Waarschijnlijk omdat ik zelf twee linkerhanden heb ’

MIRANDA WALRAVEN

Uitzendtijger.

Meer dan 10 jaar ervaring in de uitzendbranche, een echte uitzendtijger dus (en ja, tijdens carnaval ook een kroegtijger ). Geboren in Nijmegen in 1980 en inmiddels moeder van 4 prachtige kinderen. Maar met die 4 koters vindt Miranda het heerlijk om af en toe ook lekker even van huis weg te zijn en zich te storten op haar werk. Uitzendwerk vindt Miranda vooral zo leuk omdat het iedere dag anders is. Bij Uitzendbureau Rivierenland zit ze helemaal op haar plek want Uitzendbureau Rivierenland is heel Gewoon. en toch juist ook Anders.

Nog een groot voordeel van Miranda, ze is dol op lekker eten. Dus maakt ze op kantoor regelmatig voor het hele team tosti’s klaar. En je hoeft haar maar te vragen voor een etentje en ze heeft de oppas voor haar kinderen al geregeld!

Om die tostikilo’s er gelijk weer af te werken sport Miranda regelmatig. En als je haar niet in de sportschool vindt, dan is ze wel kilometers aan het winkelen of vakantie aan het vieren! Vervelen doet ze zich dus nooit.

Dit zegt Miranda:
Ik ben terecht gekomen in een onwijs leuk en hecht team. De lijntjes zijn bijzonder kort en Patrick, Janet en onze stagiaires zetten allemaal net dat stapje meer… Het bijzondere aan Uitzendbureau Rivierenland vind ik dat ook onze klanten zo lekker bij ons passen. No-nonsens klanten, die onze humor delen!

PATRICK VISSER

Betrokken. Eigenwijs.

Van origine is Patrick een ondernemer uit het veeleisende horecaleven. Hij staat dus altijd klaar om ons keukentje bij te houden en is gewend om ook buiten kantooruren te bellen, mailen en vooral te appen. Patrick is als enige altijd op tijd aanwezig, daar zijn de andere twee wat minder goed in.

Patrick is een groot liefhebber van de dierenwereld en kan niet zonder zijn katten Mitch, Mac, Nick en Joy. Ook geeft hij elke woensdag en zaterdag paardrijles. Dus op die dagen kan het zijn dat je een uurtje moet wachten op je antwoord.

Niet zomaar eigenwijs maar stronteigenwijs. En tegelijkertijd enorm betrokken. Hij heeft niet alleen oog voor de vacature, maar vooral voor alle facetten van de kandidaat. Die eigenwijsheid in combinatie met het betrokken zijn, leidt dan ook regelmatig tot bijzondere oplossingen.

Patrick zegt: Ons team werkt! De 3 musketiers is wel een mooie slogan: 1 voor allen en allen voor 1 en die ene ben jij! Uitzendkrachten zijn  bij ons “thuis” en daar zorgen we voor op weg naar die vaste job. De koffie staat klaar, voel je thuis!

WOEZEL

Waakhond. Gestoord.

© 2024 Uitzendbureau Rivierenland | Ontwikkeld door AllerMedia