WERVING EN SELECTIE

Wij vinden uw schaap met de 5 poten.

Zoekt u zo’n kerel die is gezegend met twee gouden rechterhanden, maar ook representatief bij uw klant verschijnt? Is alleen supertalent goed genoeg voor u, kortom: bent u op zoek naar het schaap met de 5 poten? Uitzendbureau Rivierenland vindt de kandidaat die aan ál uw eisen voldoet.

Door de huidige krapte op de arbeidsmarkt hebben werkzoekenden in sommige sectoren de banen voor het uitkiezen. Met name in de techniek is het lastig om de kandidaat met de juiste skills en/of werkervaring te vinden. Iemand die beschikt over alle vereiste vaardigheden, de benodigde specialistische kennis en die ook nog eens een vlotte persoonlijkheid is die bij uw bedrijf past.

Gelukkig vindt de afdeling werving en selectie van Uitzendbureau Rivierenland uw speld in de hooiberg. We beschikken over een uitgebreid netwerk en grote database met geschikte en gemotiveerde werknemers. Heeft u misschien wel twintig criteria waaraan uw gedroomde werknemer moet voldoen? Dan zoeken we net zo lang door totdat we alle eisen kunnen invullen. Tijdens een intake gesprek beoordelen we of hij/zij daadwerkelijk de perfecte match kan zijn. Sturen we de kandidaat bij u langs voor een interview, dan kunt er van op aan dat hij door ons honderd procent is bijgepraat over de functie en uw bedrijf. Daarmee vergroten we de slagingskans!

OVERIGE DIENSTEN

UITZENDEN

Gemotiveerde werknemers die 100% met u matchen.

DETACHERING

Maak gebruik van de mensen die wij al voor u hebben geselecteerd.

PAYROLLING

U heeft de gouden kandidaat. Wij de administratieve rompslomp.

© 2024 Uitzendbureau Rivierenland | Ontwikkeld door AllerMedia